PREDNAROČNIŠKA AKCIJA -10% WATERWISE 4000 in 8800

NA WATERWISE, ki je "KRALJ" MED PARNIMI DESTILATORJI VODE. IZJEMNA KVALITETA - EDINSTVENA V SVETU.   Nova  prednaročniška akcija z -10% popustom in prihodom pošiljke do 31.05.2018. Ta akcija velja do zapolnitve razpoložljivih kvot. Pohitite in si boljšo ceno zagotovite. :)  

Želite biti zdravi? Imate visok krvni tlak, osteoporozo, diabetes, raka, težave s ščitnico,... ali kakšno drugo bolezen?  Jemljete zdravila in bi se jih radi znebili? Se zavedate kakšno vodo pijete? Ali se kdaj vprašate, kaj vse vsebuje vaša pitna voda, ne glede na to od kod prihaja. Vse pitne vode v Sloveniji so zelo obremenjene in izredno nasičene s snovmi, ki škodujejeo vašemu zdravju.

Zaradi tega ne morejo opravljati svoje osnovne funkcije, da bi iz telesa splaknile vse strupe, anorganske usedline, pesticide, težke kovine,...

Popolnoma čista pitna voda H2O ima podobno funkcijo kot  prazen"kamion". V kolikor je prazen (nenasičen) lahko naloži poln kamion odpadkov, odplak,... in jih odvede iz našega telesa. Voda bi morala v našem telesu delovati obratno, kot deluje voda v Postojnski jami., kjer nastajajo "stalaktiti in stalagmiti". Torej njena naloga ni, da se nabirajo usedline po telesu, mašijo žile, nastajajo ledvični kamni, kalcinacija,...

PARNI DESTILATOR (ČISTILEC) VODE WATERWISE MODEL 9000 JE ŠTEVILKA 1 NA SVETOVNEM TRGU.

 Po njegovem vzoru na Kitajskem izdelujejo kopije, ki pa so po kvaliteti daleč od originala. Stranko pa na kratek rok prepričajo z nižjo ceno, na daljši rok pa s slabo voljo, ko vidijo, da destilator ne zadovolji njihovih pričakovanj, saj zaradi slabe kvalitete zdrži samo nekaj mesecev ali največ leto, mogoče dve.  Največji problem pa je v tem, da kopije spustijo v ozračje preveč vodne pare, kar povzroča plesen v stanovanju, ki pa je zelo nevarna za zdravje ljudi.

To so pokazale izkušnje našega podjetja in naših strank. Zato najbolj PRIPOROČAMO original WATERWISE MODEL 9000!!!  Ta model uvažamo v Slovenijo že 11 leto in so z njim vse naše stranke izredno zadovoljne.

Odlično se obneseta tudi model WATERWISE 4000 in 8800.

Izkoristite prednaročniško akcijo parnih destilatorjev oz. čistilcev vode. Ta akcija je namenjena vsem, ki se jim ne mudi dobiti artikel danes in takoj. Lahko malce počakajo na prihod pošiljke in si s tem pridobijo boljšo ceno.  Za vse tiste, ki pa artikel kupujejo za darilo lahko izdamo DARILNI BON !! Na ta način stranka še vedno ohrani boljšo ceno in brez problema takoj obdari obdarovanca!

Parni čistilci vodo prečiščujejo z uporabo najstarejše in najbolj učinkovite metode – parno destilacijo vode.

Samo popolnoma čista voda je najboljša za kri in limfno tekočino. Popolnoma čista voda je  le H2O  (kisik in vodik) in le taka nenasičena voda lahko učinkovito opravlja svojo funkcijo in iz vašega telesa odstrani vse strupe, anorganske minerale, odplake, pesticide, fekalije, težek kovine, parazite,...

Novo pošiljko bomo ponovno prejeli meseca maja 2018. Pohitite z naročilom-število je omejeno!

WATERWISE MODEL 9000

REDNA CENA: 580,00 €

CENA Z 10% POPUSTOM: 522,00 € 

 

WATERWISE MODEL 4000

REDNA CENA: 420,00 €

CENA Z 10 % POPUSTOM: 378,00 €


WATERWISE MODEL 8800 - DIGITALNI

REDNA CENA: 540,00 €

CENA Z 10% POPUSTOM: 486,00 €

 

POPUST SE AVTOMATSKO OBRAČUNA NA BLAGAJNI!

Svoj parni čistilec vode lahko naročite tudi po telefonu 031/638-300 ali pa po e-mailu: info@ozemalniki.si.

Za več destilatorjev klikni tukaj!

ecl

Waterwise reklama