SOKOVNIKI OMEGA - še vedno številka 1. NA SVETU!

Pogosto slišimo, da so novejše ali dražje zadeve tudi bolj kvalitetne. Naša OMEGA in DN-900 ALPHA sta dokaz, da temu ni vedno tako. :) Zato že toliko časa "vztrajamo" z njimi in v prodajo ne spustimo "boljših" novitet, ker nas nekako ne prepričajo. V njihovih izboljšavah ni nobenega večjega efekta, cena pa je včasih tudi višja.  Ali pa se na tržišču najdejo "kopije" sokovnikov, ki z izredno nizkimi cenami poskušajo prepričati kupce. Na žalost pa se kasneje izkaže, da kvaliteta niti približno ni taka kot bi morala biti. Običajno gre za kitajsko kopijo, ki se oglašuje kot evropska kvaliteta. 

 Nadaljujmo  leto 2017 z zdravim prehranjevanjem. Končno je napočil čas, da naredite nekaj za svoje zdravje.

Leto 2017 je idealno za nakup horizontalnega (ležečega) ožemalnika/sokovnika na enega polža za sebe ali svoje bližnje. Sokove uživamo zaradi zdravja in ožemalnik kupujemo predvsem zaradi sočenja zelenjave. Sadje se doda samo za okus. Da pa bi lahko brez rezanja sočili tudi listnato zelenjavo (stebelno zeleno, peteršilj, cikorijo.. ) MORAMO OBVEZNO IMETI HORIZONTALNEGA (LEŽEČEGA) POLŽA. Vsi vertikalni oz. pokončni polži kljub vsej svoji kvaliteti in lepoti enostavno ne morejo konkurirati horizontalcu pri sočenju listnate zelenjave. Nihče od nas si ne želi izgubljati časa z rezanjem zelenjave.  Poleg tega je tudi čiščenje horizontalnega sokovnika bistveno lažje. Razne reklame v smislu, da se vertikalni polž kar sam od sebe opere, ko vanj zlijemo vodo,  so čista marketinška poteza. Sok pri vertikalnem (pokončnem) polžu je tudi bolj gost, kar marsikoga moti.  Kako vse to vemo??? Ker imamo dovolj izkušenj in ker živimo z ožemalniki/sokovniki iz dneva v dan. To so naše 16 letne izkušnje.

Plačilne kartice

Kako lahko naročite in si rezervirate ožemalnik?

Imate več možnosti. Pokličete nas lahko po telefonu ali pa ga naročite po e-mailu. Naročite pa ga lahko tudi v naši spletni trgovini. Prejeli boste predračun, ki ga boste plačali po položnici ali preko klika..

Pri naročilu ožemalnika ne pozabite napisati popolnega naslova in kontaktne številke

V kolikor ste naročnik aparata kot pravna oseba potrebujemo še vašo davčno številko.  

Vse modele ožemalnikov ALPHA in OMEGA si lahko ogledate v našem RAZSTAVNEM SALONU v Kranju, kjer vam bomo pokazali tudi njegovo delovanje. Poleg tega boste pri nas deležni ogromno ostalih zdravstvenih nasvetov in različnih izkušenj pri zdravljenju z zelenjavnimi sokovi.

Vsaki stranki, ki pride v naš salon, po želji brezplačno pomerimo pH urina in pitno vodo (kakovost), ki jo prinesete s seboj. Vsem naročnikom na željo lahko pošljemo tudi veliko različnih receptov za mešanje zelenjavnih sokov za različne primere bolezni.

Naš cilj v podjetju SIMC d.o.o. ni samo prodaja ožemalnikov, ampak prisluhnemo vsakemu posamezniku in poskušamo po najboljših močeh in naših izkušnjah, pomagati vsakemu posebej, ki je pomoči potreben.

Največ naših strank je na žalost raznih težkih bolnikov, ki jim uradna medicina ne more več pomagati.

Na žalost, medicina leta in leta z zdravili samo zdravi in bolj redko tudi ozdravi. Le z živo organsko vitalno hrano, s svežimi zelenjavnimi sokovi, ki vsebujejo veliko vitaminov, mineralov, encimov, aminokislin,…, je mogoče bolno telo pozdraviti. Pomembno pri tem pa je, da se pijejo le popolnoma sveži zeleni, zelenjavni sokovi, kajti življenjska doba encimov traja do največ 20 minut. S pitjem svežih zelenjavnih sokov v naše telo vnesemo predvsem kisik in živo organsko vitalno hrano, po katerih hrepenijo naše sestradane celice. S tem med drugim razkisamo naše zakisano telo in dvignemo imunski sistem. V kolikor nismo več zakisani in imamo močan imunski sistem, praktično ne moremo več zboleti.

Zavedajte se, da je zakisanost našega telesa temelj za vsa težka obolenja!!!

DOSTAVA OŽEMALNIKOV PO CELOTNI SLOVENIJI- JE BREZPLAČNA.

BI ŽELELI OŽEMALNIK PODARITI KOT DARILO VAŠI NAJDRAŽJI OSEBI?

V kolikor želite vaše najdražje obdariti z ožemalnikom in ga presenetiti že pred prihodom pošiljke, so na razpolago DARILNI BONI, ki vam ga pošljemo po želji na vaš naslov ali pa kar na naslov obdarovanca. 

Cene ožemalnikov so sledeče: 

Ožemalnik Redna cena  

Omega Model 8224 360,00 EUR 
Omega Model 8226 380,00 EUR 
Omega Model VRT 350 396,00 EUR 

Za dodatne informacije in naročila nas kontaktirajte po e-mailu ali po telefonu.

e-mail:  info@ozemalniki.si

 
Tel.: 059 021 517

GSM: 031 638 300 


DL

ecl 

Reklama Omega