GERSONOVA TERAPIJA

Neto:27,35€

DDV:2,60€

Cena:29,95€

GERSONOVA TERAPIJA

GERSONOVA TERAPIJA - dr. Max Gerson


Gersonova terapija že več kot 80 let dokazano zdravi koronarno srčno bolezen, emfizem, zasvojenost z drogami, alkoholizem, luskavico, artritis in številne druge kronične oziroma degenerativne bolezni in več kot 60 let uspešno zdravi raka. 
Zdravniki in ustanove uradne medicine nam že leta govorijo, da so te bolezni, ki pogosto ogrožajo življenje, “neozdravljive”...

...Lotevajo se jih zgolj s škodljivimi zdravili, obsevanjem ali invazivno kirurgijo. Ob teh metodah se pacientovo stanje zelo pogosto celo poslabša – ali pa v najboljšem primeru povzročajo močne stranske učinke, katerih posledice so tako hude kot bolezen, ki naj bi jo zdravile. Ni zdravila za raka? Zakaj so potem tisoči pacienti z Gersonovo terapijo preživeli dobo petih let, kar pomeni, da je pacient uradno zdrav? Kako je mogoče, da so mnogi med njimi še vedno živi in zdravi, zdravili pa so se pred več kot 50 leti? Zdaj lahko tudi sami izkusite vse dobrodejne učinke te terapije. Ko boste kupili knjigo Gersonova terapija – Pozdravite si raka in druge kronične bolezni z naravno metodo dr. Gersona, boste imeli na dosegu rok vse metode za reševanje življenj, ki jih že več kot 40 let uporabljajo na Gersonovih klinikah po vsem svetu.
 

V knjigi boste izvedeli:

kako odpraviti raka s spremembo telesne kemije,
kako okrepiti imunski sistem in istočasno močno izboljšati zdravje srca in ožilja,
kako razstrupiti jetra (pozor, to je manjkajoči člen do okrevanja in popolnega zdravja!),
kako se rešiti izčrpanosti in slabotnosti,
kako pripraviti slastne, izjemno zdrave jedi po receptih, ki jih je odobril dr. Gerson (v knjigi je več kot 70 strani receptov),
kako pripravljati sokove, da boste imeli kar največ od ekološko pridelanega sadja in zelenjave,
kako shujšati po naravni poti, brez hrepenenja po hrani in brez napadov lakote,
in še mnogo, mnogo več.


Kot pove že naslov, si je z naravno Gersonovo terapijo moč pozdraviti raka in druge kronične bolezni. Pa vendar, ali nam tega ne obljubljajo že zagovorniki številnih drugih metod, vključno s klasično medicino? Te metode običajno niso tako učinkovite, kot smo pričakovali.  

Drugo vprašanje, ki se vam lahko porodi, je: Kolikšna je verjetnost, da se bom jaz pozdravil? Ali natančneje: Mi lahko kdo zagotovi ozdravitev, če bom vestno in dosledno izvajal terapijo? Na to vprašanje je nemogoče dobiti smiseln odgovor iz preprostega razloga: to ni pravo vprašanje.


Prava vprašanja so:

Ali imam dovolj vere oz. ali zaupam samoozdravitvenim procesom svojega telesa? 
Ali dovolj cenim in spoštujem svoje telo in sebe kot celoto, da sem pripravljen narediti vse potrebno za ustvarjanje optimalnih okoliščin (harmonije v telesu, umu in v duši), ki bodo sprožile procese samozdravljenja? 

Gersonova terapija nas motivira ali kar prisili, da se ukvarjamo s seboj na različnih ravneh. Da si vzamemo čas zase, si namenimo pozornost in ljubečo skrb. Vse več je dokazov, da včasih že sprememba razmišljanja, čustvovanja, vedenja in odzivanja na situacije zadošča za ozdravitev tudi najhujših bolezni.


Kdo je napisal knjigo?

Knjigo so napisale Charlotte Gerson, ustanoviteljica Gersonovega inštituta, hči zdravnika dr. Maxa Gersona ter Beata Bishop, ki si je z Gersonovo terapijo pozdravila melanom. To je popoln vodič po teoriji in praksi terapije, ki jo je pred več kot 80 leti razvil dr. Max Gerson (1881-1959). 

Knjiga sporoča, da je vedno bolj »umetna« in prehransko prazna sodobna hrana polna toksinov, glavni vzrok naraščajočega števila bolezni. Knjiga ponuja rešitev v obliki briljantnega, skrbno zasnovanega prehranskega programa, ki odpravi temeljne vzroke bolezni in tako privede do trajne ozdravitve.

V nebo vpijoča sramota je, da se mora ljubljena oseba z rakom soočiti s kemoterapijo, obsevanjem ali celo z operacijo, ne da bi se nam sploh sanjalo, da že 70 let obstaja dokazano učinkovita alternativna terapija s katero se je povsem pozdravilo na tisoče pacientov.

Zdaj lahko izveste kaj so ti ljudje odkrili in preberete zgodbe o ozdravitvah, ki sledijo ena drugi. To so zgodbe ljudi, ki so, kakor vi, iskali informacije o alternativnih terapijah za raka ter odkrili Gersonovo terapijo®. V eni sami knjigi so zbrane vse ključne informacije: kdaj je terapija nastala, kako deluje, zakaj telo začne tako hitro okrevati, zakaj je razstrupljanje jeter manjkajoči člen, zgodbe o ozdravitvah, pričevanja pacientov in še mnogo več.

 

 Dr.Max Gerson