KEMOTERAPIJA ZDRAVI RAKA IN ZEMLJA JE RAVNA PLOŠČA

Neto:36,44€

DDV:3,46€

Cena:39,90€

KEMOTERAPIJA ZDRAVI RAKA in ZEMLJA JE RAVNA PLOŠČA

KEMOTERAPIJA ZDRAVI RAKA in ZEMLJA JE RAVNA PLOŠČA - Lothar Hirneise

• Najprej uradna medicina in potem biološko zdravljenje?
• Ali obstajajo prave alternative za kemoterapijo?
• Opis programa 3E in kavzanetike!
• Zakaj vedo onkologi tako malo o uspešnih načinih zdravljenja raka?
• Kako si lahko pomagamo, ko nam rečejo, da ni nobene pomoči več?...PREDGOVOR (7.IZDAJA)

Ko sem leta 2002 objavil prvo izdajo te knjige, sem tako kot verjetno vsak avtor upal, da bo mojo knjigo kupilo čimveč ljudi. Obenem pa sem se zavedal, da priročnik, ki obsega več kot 800 strani, ni najbolj primeren za to, da bi postal knjižna uspešnica. Toda vi, dragi bralci ste iz te knjige naredili uspešnico, za kar se vam iz vsega srca zahvaljujem. Največ pohval sem prejel, ker mi je uspelo knjigo napisati v tako razumljivem jeziku, da jo vsakdo lahko razume. Na začetku me je to najbolj skrbelo in veseli me, da sem prav zato prejel toliko vaših pisem in zahval. Od takrat že šest let vsako leto posodabljam podatke in dodajam novosti, kar me vedno znova močno veseli.

Najbolj vesel bi bil, če bi moral, zaradi številnih novih načinov zdravljenja raka, vsakič spremeniti večji del knjige. Na žalost ni tako. V zadnjih letih se ni skoraj nič spremenilo, zdravljenje ostaja enako slabo in nisem opazil nobenih večjihsprememb, ki bi jih lahko ocenil kot uspešnejše načine zdravljenja. Tudi na »alternativnem področju« ni skoraj nobenih premikov. Zdravljenje dr. Simoncinija je trenutno v svetu skoraj edino, o katerem razpravljajo kot o obetavnem načinu zdravljenja.

Žarišče zanimanja konvencionalne pa tudi nekonvencionalne medicine je na žalost še vedno preveč usmerjeno na tumor. Dokler ne bomo pričeli analizirati in spreminjati načina življenja, ki je pri posamezni osebi privedel do nastanka tumorja, bodo prevladovale terapije, usmerjene na uničenje tumorja, namesto da bi bilo zdravljenje usmerjeno na dolgoročni uspeh. Na žalost pa je največji izziv onkologije tudi čas. Kako naj bi se nekaj spremenilo, če zdravniki in bolniki ne razumejo ali pa ne vedo, da k uspehu vodijo temeljiti pogovori. Bolnikom lahko samo svetujem, naj si od terapevtov kupijo več časa, namesto dragih zdravil.

V tej izdaji sem prvič opisal tudi svoje teoretične poglede na raka. Kauzanetika namreč ni samo suha teorija, pač pa živ sistem, o katerem bomo v prihodnosti zagotovo še veliko slišali.

V vsakem primeru ste lahko prepričani, da bom tudi v bodoče vedno »na tekočem« in bom skrbel za to, da boste sproti seznanjeni z uspešnimi načini zdravljenja raka.

Carpe diem (Izkoristite dan)

Lothar Hirneise

 

Najpomembnejši terapevtski pristopi omenjeni v knjigi Lotharja Hirneiseja:

  • Prehrambena terapija dr. Johanne Budwig in razstrupljanje.
  • Rešitev notranjega konflikta in razlaga nadaljnjega razvoja bolezni.
  • Odprava vseh dejavnikov stresa.
  • Razstrupitev, prehrana, energetsko polnjenje organizma s pomočjo orgonskega akumulatorja.
  • Proti parazitska zdravila.
  • Zmanjšanje kislosti.

Knjigo sem napisal zato, da bi vam v soglasju z vašim terapevtom pomagala najti pravo terapijo in da boste v pogovoru z zdravnikom lahko enakopraven sogovornik.

V vsakem primeru ostanite kritični. Svet potrebuje ljudi, ki so kritični in, ki še vedno razmišljajo pozitivno. Vedno lahko raziskujete sami.

 

Objave:

Ekskluzivno za Jano: Intervju z Lotharjem Hirneisejem, avtorjem knjige Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča.

Stres najbolj povzroča raka!

Nad raka z oljno-proteinsko prehrano, razstrupljanjem telesa, sončno svetlobo in energijsko pretočnostjo!

Vir in povezava na intervju: http://www.budwig.si/intervju_jana.pdf