KITAJSKA ŠTUDIJA

Neto:26,39€

DDV:2,51€

Cena:28,90€

KITAJSKA ŠTUDIJA
Ivan Soče

KITAJSKA ŠTUDIJA - T. Colin Campbell

Kitajska študija je knjiga, ki je temeljito pretresla medicinske in nutricionistične kroge po vsem svetu. Avtor v njej pojasnjuje mehanizme delovanja človeka (vpliv hrane na zdravje oziroma bolezen) in človeške družbe (medsebojno prepletenost prehranske, farmacevtske, medicinske  industrije ter znanosti, šolstva in politike).

Ponuja nam usodno pomembno orodje za preprečevanje in zdravljenje skoraj vseh bolezni in informacije o realnih zmožnostih sodobne farmacevtske medicine…

…Dr. Campbell je ena največjih znanstvenih avtoritet na svetu; na njegove raziskave ni imel vpliva nihče: ne industrija, ne oblast, ne lastne finančne koristi. Njegovo temeljno vodilo je iskanje resnice.

Uči nas, kako se z lahkoto spremenimo iz pasivnih »kupcev zdravja in daljšega življenja« v ljudi, ki si bodo zagotovili velikanske koristi, četudi že imajo napredovane kronične oz. avtoimunske bolezni vključno z rakom, diabetesom, multiplo sklerozo, lupusom, artritisom …

Izid Kitajske študije štejem kot naš doslej največji prispevek k javnemu zdravju in zdravju posameznika in sem na ta zgodovinski prispevek izjemno ponosen. Knjiga bo aktualna, dokler bomo ljudje takšni kot smo, kar pomeni, da bomo z njo osrečevali še veliko generacij.

Tistim, ki so razumeli, da lahko sami za svoje zdravje naredijo več kot vsi drugi skupaj, sem z nemalo zadrege priporočal na kupe knjig, da bi jim ponudil celovite, jasne, prepričljive in preverjene informacije. Od zdaj naprej ne bom imel teh težav – ponudil bom samo eno knjigo – Kitajsko študijo.


Želim, da veste, da lahko:

  • živite dlje,
  • ste videti mlajši in se tako tudi počutite,
  • imate več energije,
  • shujšate,
  • znižate svoj holesterol v krvi,
  • preprečite ali celo pozdravite bolezni srca,
  • zmanjšate tveganje za nastanek raka prostate, dojk in drugih vrst raka,
  • ohranite dober vid tudi v starosti,
  • preprečite in zdravite diabetes,
  • se v mnogih primerih izognete kirurgiji,
  • izjemno zmanjšate potrebo po farmacevtskih zdravilih,
  • ohranite svoje kosti močne,
  • se izognete impotenci,
  • se izognete možganski kapi,
  • preprečite ledvične kamne,
  • preprečite svojemu otroku, da bi zbolel za diabetesom tipa 1,
  • olajšate zaprtje,
  • znižate krvni tlak,
  • se izognete Alzheimerjevi bolezni,
  • premagate artritis,
  • in še več …

To je le nekaj koristi in vse lahko izkoristite.

Upoštevanje preprostih načel bo vplivalo na vaše ohranjanje zdravja, preprečevanje bolezni, zdravljenje bolnih, način prehranjevanja, način razmišljanja o zdravju in način dojemanja sveta.

Dr. Colin Campbell

 

BESEDA UREDNIKA

Hrani dolgo časa nisem pripisoval velikega pomena. Morda zato, ker nikoli nisem bil bolan, bolezni ali smrti bližnjih nekako nisem povezoval s hrano…

…To je knjiga, ki jo bom lahko priporočil vsakomur. Brez sekunde premisleka. Ena sama. V njej piše vse. Prepričljivo. Jasno. Knjiga, ki odpravlja zmede.

Edino vodilo (avtor dr. Campbell) je znanstvena resnica. Resnica, ki temelji na najbolj obsežnih raziskavah v zgodovini človeštva in, ki ni motivirana z donacijami kakšne industrije ali osebnimi zaslužki s prodajo izdelkov, ki so povezani s knjigo. Avtor se niti malo ne ozira na to, kar bi kdo želel prebrati (politik, direktor kakšne multinacionalke, zdravnik ali preprost bralec). Samo resnica lahko osvobodi. Vseeno nas ne pusti, da sami razlagamo znanstvene ugotovitve: nevsiljivo in prijateljsko, jasno in razumljivo namigne kaj bi, glede na vse izsledke vseh raziskav, bilo za nas dobro. Ne zahteva zaupanja, ne pričakuje, da verjamemo.

Knjiga se bere kot napeta zgodba. Opisani so najbolj prefinjeni mehanizmi medsebojne povezanosti med prehransko, farmacevtsko in medicinsko industrijo, izobraževanjem (od vrtca do medicinskih fakultet) in politiko. Zvemo, kako ti mehanizmi delujejo in zakaj je to za nas nevarno.

Vas zanima RESNICA o hrani in vplivu na zdravje? Vas zanima kako in zakaj hrana vliva na zdravje, bolezen in ozdravitev? Vas zanima kako preprečiti bolezni, tudi tiste do katerih imamo genetske predispozicije? Ali vas zanima, kako s hrano pozdravimo tudi najhujše bolezni?

Ali je sploh mogoče, da vas to ne zanima?

Ivan Soče, urednik