NOVO - AirFree Čistilci zraka

AirFree čistilci zraka sedaj na voljo tudi pri nas:
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka

AirFree čistilci zraka -> "Naravna rešitev za astmo, alergije, plesen in kontaminiran zrak."
Čistilci Zraka

Čistilci Zraka

AirFree T:
Čistilci zraka
Čistilci zraka

AirFree Fit:
Čistilci zraka
Čistilci zraka

AirFree Lotus:
Čistilci zraka
Čistilci zraka

 

Pogosto zastavljena vprašanja:
 
1. Kako Airfree deluje?
Airfree v svojih segretih kapilarah uničuje mikroorganizme. Kontaminiran zrak se s konvekcijo zraka povleče v Airfree keramično jedro, kjer se mikroorganizmi uničijo pri visokih temperaturah, ne glede na to, kako odporni in nevarni so lahko.


2. Ali obstajajo stranski učinki?
Ne. Nova Airfree tehnologija za čiščenje zraka uporablja vročino. Brez stranskih učinkov, brez emisij, brez generiranja ionov ali novih delcev. Airfree se lahko uporablja v vseh domovih in pisarnah za tiho, konstantno in učinkovito čiščenje zraka.


3.  Kakšno kapaciteto čiščenja zraka ima Airfree?
Airfree T40 je bil zasnovan za prostore do 16m². Airfree T30 je bil zasnovan za prostore do 14m².


4. lahko postavim Airfree v mojo vgradno omaro?
Da, v kolikor ima najmanj 10m3 *.  Airfree se ne sme postaviti pod police, saj bo v tem primeru njegova učinkovitost zmanjšana.


5. Ali Airfree lahko uporabljam v klimatiziranih prostorih?
Da.


6. Kako vem, da Airfree ne deluje več?
Preverite zgornji pokrov; če je le-ta topel, Airfree deluje.


7. Ali lahko postavim Airfree na hodnik, da se zajame celo stanovanje?
Ne. Airfree bo zmanjšal samo onesnaženost zraka v območju hodnika.


8. Ali lahko postavim Airfree v zaprt prostor?
Da. Prosimo upoštevajte, da mora tak prostor imeti najmanj 10m3*.

9. Ali Airfree uničuje bakterije in viruse?
Da. Za razliko od zračnih filtrov, ki so na voljo na trgu, je Airfree veliko bolj učinkovit pri najmanjših mikroorganizmih, saj jih tok zraka z lahkoto odnese v njegovo segreto keramično jedro.


10. Ali lahko prestavljam Airfree iz enega prostora v drugega?
Airfree mora biti vedno vključen v istem prostoru 24 ur na dan. Patentirana Airfree tehnologija deluje postopoma, zato se njenega cikla ne sme prekiniti. Prestavljanje iz enega prostora v drugega bo prekinilo cikel in bo ponovno kontaminiralo prostor. Glejte vprašanje 11 spodaj.


11. Ali moram izklopiti Airfree, ko grem od doma?
Ne. Airfree mora biti vedno vklopljen.


12. Kaj se zgodi, če je Airfree izključen ali če pride do izpada električnega toka?
Airfree bo potreboval približno enako časa, da bo obnovil predhodno zmanjšano stopnjo kontaminacije.


13. Ali CADR meri Airfree učinkovitost?
Sploh ne. CADR ni zasnovan za testiranje Airfree tehnologije. AHAM pečat (običajno ga najdete na zadnji strani škatle čistilca zraka) navaja tri številke za stopnjo dovajanja čistega zraka (Clean Air Delivery Rate – CADR): ena je za dim tobaka, ena je za pršice in ena je za prah. CADR prikazuje volumen filtriranega zraka, ki ga čistilec zraka dovaja. Višje ko so številke za tobačni dim, pršice in prah, hitreje enota filtrira zrak. Glavni razlog, zakaj CADR ni zasnovan za Airfree je v tem, da Airfree ne filtrira, temveč uničuje mikroorganizme. CADR se torej uporablja samo za volumen filtriranega zraka, ki ga dovaja čistilec zraka, kot navedeno zgoraj. CADR ne meri zmanjšanja mikroorganizmov kot plesen in bakterije; to se lahko odkrije samo v mikrobiološkem laboratoriju. Airfree uničuje (ne ujame ali ne privabi na drugo površino) vse mikroorganizme, ne glede na to, kalo majhni so le-ti lahko. 99,99% vseh organskih delcev se popolnoma uniči ob prehodu skozi Airfree U.S. patentirano keramično jedro.


14. Kako Airfree uničuje pršice?
Zmanjšanje plesni v okolju povzroči zmanjšanje od plesni odvisne populacije pršic. Airfree uničuje tudi škodljive toksine in glive, ki se širijo z iztrebki pršic, ki sprožajo alergije dihal.


15. Kako Airfree odpravlja glive?
Kot predhodno že omenjeno, Airfree uničuje v zraku prisotne mikroorganizme, vključujoč glive in spore. Z uničenjem spor se bodo nove kolonije zelo težko razvile, kar pomeni manj v zraku prisotnih spor v prihodnosti.


16. Kako Airfree uničuje viruse?
Ti mikroskopski mikroorganizmi se z lahkoto uničijo v kapilarah Aitfree keramičnega jedra. Temperatura v Aifree kapilarah je namreč veliko višja od tiste, ki je potrebna za njihovo uničenje. Airfree je vaš največji zaveznik pri preprečevanju bolezni dihal.


17. Ali Airfree zmanjšuje vonj po tobaku?
Da, Airfree zmanjšuje vse vrste organskih vonjev v prostoru, vključno z vonjem po tobaku.


18. Ali Airfree morda sprošča kak plin ali kemični produkt?
Ne. Airfree proces sterilizacije je popolnoma naraven. Na naši spletni strani si lahko ogledate opravljene teste
glede delcev in ozona.


19. Ali Airfree segreje prostor?
Ne. Airfree ne bo opazno povečal temperature v prostoru. Za boljšo predstavo: 2 Airfree enoti, vklopljeni v istem prostoru, bosta prispevali ravno toliko toplote, kot prisotnost ene odrasle osebe v istem prostoru.


20. Ali Airfree izzove kako spremembo v relativni vlažnosti prostora?
Ne.


21. Ali Airfree potrebuje zamenjavo filtra?
Ne.


22. Ali Airfree porabi veliko energije? 
Ne. Airfree porabi samo okrog 30 Wattov za T30 in 33 Wattov za T40.


23. Kam gredo mikroorganizmi potem, ko se uničijo?
Kot vsi živi organizmi so mikroorganizmi in njihovi produkti v osnovi sestavljeni iz ogljika, kisika in dušika. Glede na to, da Airfree dosega skoraj 200°C, naj bi se vse komponente uničile v procesu zgorevanja, ki sprošča ogljikov dioksid  (isti produkt se sprošča ob našem dihanju) in vodo. Nekaj ogljika (ali pepela) lahko ostane v procesu. Če morda še ostane kaj alergenov, lahko zaključimo, da so utrpeli denaturacijo, t.j. proces, ki vključuje izgubo strukture in funkcije.
Potrebno je poudariti, da govorimo o reakcijah, ki se odvijajo na mikroskopskem nivoju, tako da vsi ti procesi ali stranski produkti ne bodo opazni. V tem primeru ni potrebe za skrb glede vzdrževanja.


24. Ali Airfree anti-stres lučka ovira delovanje Airfree funkcije steriliziranja?
Ne. Anti-stres lučka ima estetski učinek, ki je lahko sproščujoč, ali pa se preprosto uporablja kot nočna lučka v otroški sobi ali v sobi novorojenčka. Po kromoterapiji ima modra svetloba pomirjujoč in sproščujoč učinek.