OLJNO PROTEINSKA KUHARICA

Neto:35,62€

DDV:3,38€

Cena:39,00€

OLJNO PROTEINSKA KUHARICA (dr. Johanna Budwig)
RAK - REŠITEV IN PROBLEM  (dr. Johanna Budwig)LANENO OLJE (dr. Johanna Budwig)Dr. Johanna Budwig
Izdelek v tem trenutku ni na zalogi. Popust se obračuna na blagajni.

SET TREH KNJIG dr. Johanne Budwig

Odkrijte, kako lahko uporabite zdravilno moč lanenega olja v več kot 500 receptih za presenetljivo okusne jedi.
Spoznajte »dobre« in »slabe« maščobe in kako jih uporabljamo pri vsakodnevni pripravi hrane. 

  • OLJNO PROTEINSKA KUHARICA
  • RAK -problem in rešitev
  • LANENO OLJE - resnična pomoč pri artritisu, srčnemu infarktu, raku

Recepti za mlade in mlade po srcu, ki okrevajo po boleznih, ali športnike.
Naučite se izbirati prehransko pomembna živila.
Pripravite vznemirljive in zdrave sladice za vso družino.
Odkrijte, kako povrneta kvark (sveža skuta) in laneno olje moč in energijo... 

Knjige se prodajajo v kompletu - 3 knjige.

Cena kompleta: 39,00 EUR


OLJNO PROTEINSKA KUHARICA

Obseg: 180 strani

Raznovrsten in praktičen vodnik do zdrave prehrane.

Odločitev za zdravo hrano je eden izmed primarnih vzvodov organizacije življenja. To je bistveno bolj pomembno, kot je večina zahodnjakov pripravljena priznati.

Če celica ne diha, ji ne morejo pomagati nobena hranila. Kako vnesti kisik v celico, je navdihovalo dr. Budwigovo dolga desetletja. Njen način prehranjevanja je del holističnega zdravljenja na mnogih klinikah. 

Ta enkratna kuharica je nastala na podlagi znanstvenih načel fizike in medicine. Dr. Budwigova je skoraj vse življenje posvetila razlaganju svojih preprostih resnic kako visoko nenasičene maščobne kisline v kombinaciji z visoko kakovostnimi proteini (v katerih se lahko te maščobe raztapljajo) preprečujejo in odpravljajo toksičnost in nabiranje strupenih snovi v človeškem organizmu.

Odkrijte, kako lahko uporabite zdravilno moč lanenega olja za presenetljivo okusne jedi.

Spoznajte »dobre« in »slabe« maščobe in kako jih uporabljamo pri pripravi hrane.

Recepti za mlade in mlade po srcu, ki okrevajo po boleznih in športnike.

Naučite se izbirati prehransko pomembna živila.

Pripravite zdrave sladice za vso družino.

Odkrijte, kako povrneta sveža skuta in laneno olje moč in energijo.

Prava izbira in uporaba maščob je izjemnega pomena. Recepti v knjigi niso namenjeni samo bolnim, so preprosto zdrav način prehranjevanja, kar zelo vpliva na dobro počutje.

Starši, ne dajajte otrokom sladkarij (piškotov, bombonov, čokolad, slanega peciva) ker vsebujejo ogromno škodljivih in biološko nič vrednih maščob in sladkorja. Ponudite jim oreške s suhim sadjem, sveže sadje, zdrave sladice, ki ste jih pripravili sami. V knjigi je veliko receptov, naj vam ne bo odveč samim pripraviti okusne jedi. Če se prehranjujete v restavracijah sigurno zaužijete preveč napačnih in pregretih maščob, soli, …


RAK - problem in rešitev

Obseg: 130 strani

V tej knjigi so odkritja, ki bodo izboljšala vaše védenje o tem zdravstvenem problemu.

Pri razlagi je dr. Budwigova upoštevala misel, ki pravi: »Če nekdo nekaj odkrije, a tega ne zna razložiti navadnim ljudem, ni odkril ničesar.« Zato upamo, da boste knjigo zlahka razumeli.

V knjigi je tudi intervju Lotharja Hirneseja z Johanno Budwig iz leta 1998, pa tudi nekatera pisma njenih pacientov (vsa originalna pisma brez izjem hrani nemški založnik).

Če vzamemo pojav raka pod drobnogled, mora obstajati nek odnos med boleznijo in hrano. Še nihče pa ni pokazal jasnih smernic za napredek pri boju proti raku.

Vse več poskusov, da bi v boju proti raku lahko dosegli uspeh, in z druge strani vse večje število obolelih za rakom, so postali vsakdanja resničnost. Seznam rakotvornih snovi raste iz leta v leto in zdravila iščejo vse bolj intenzivno. Dejstvo je, da je cilj zdravljenja vseh vrst raka, preprečevanje rasti celic. To je pomemben dejavnik v vsej karcinogenezi a tudi neuspeh vsake terapije, saj se človeški organizem ne more prilagoditi. 

Pomanjkanje večkrat nenasičenih maščobnih kislin ohromi številne življenjske funkcije. Najprej nam omejuje dostop vdihanega zraka. Brez zraka ali hrane ne moremo živeti, kot tudi ne moremo živeti brez maščobnih kislin, kar je bilo že zdavnaj dokazano. Nobena žleza (jetra, trebušna slinavka, žleze v zgornjem delu telesa ali katera koli druga žleza) brez nenasičenih maščob ne more tvoriti sluzi.

Ko se celica deli, je njena površina večja in mora zato nujno vsebovati dovolj snovi z maščobnimi kislinami, da bi se lahko razdelila in dokončno ločila od izvorne celice.

Zato dr. Budwigova odločno svari pred degeneriranimi nenasičenimi maščobami, ki v procesu predelave postajajo transmaščobne kisline. Zaveda se tudi pomena kakovosti olja. Vendar dejstvo, da hitro oksidira, ne pomeni, da gre za slabo živilo. Korenčkov ali pesni sok, ječmenova ali pšenična trava so med najboljšimi antioksidanti, ki jih poznamo, vendar le pod pogojem, da jih zaužijemo takoj, ko jih pripravimo. Že po nekaj minutah oksidirajo in v telesu ne delujejo več kot antioksidanti. A zaradi tega nihče ne reče, da je korenčkov ali pesni sok strupen. Enako velja za laneno olje in sveže zmleto laneno seme. Če ga boste pravilno izbrali in pravilno uporabili, trdno verjamem, da bo učinkovalo. 


LANENO OLJE - resnična pomoč pri artritisu, srčnem infarktu, raku

Obseg: 84 strani

 »Med vsemi maščobami, ki sem jih raziskovala, so tiste v lanenem olju v kombinaciji z mlečnimi proteini ustvarjale največji energijski potencial ter omogočale celicam ohraniti več fotonov sončne energije, kot katera druga snov.« 

Kako je mogoče, da lahko maščobe povzročijo nastanek tumorjev, lahko pa jih tudi odpravijo?

Kako je mogoče, da lahko maščobe povzročijo srčni infarkt in ga obenem preprečijo?

So vse maščobe enake? 

Kaj je nenasičena maščoba?

Gibanje na svežem zraku in naravna hrana je nedvomno nekaj najboljšega. Toda, če ne razumemo delovanja maščob, nam vse skupaj nič ne pomaga.

Presnova maščob tako močno vpliva na pomembne življenjske funkcije vsakega organa, vsakega življenja, da se ne smemo sprijazniti s pomanjkanjem nenasičenih maščob. Presnova maščob vpliva na vse organe. Vsak bolnik, ki ga mučijo težave z jetri ali žolčem, natančno ve, kako se počuti po zaužitju maščob. Zdravnik mu svetuje, naj uživa manj maščob, saj ve, da jih bolnik ne more prebaviti. Če pa bi mu predpisal koristne maščobe, to je visoko nenasičene maščobe, ne bi imel nikakršnih prebavnih težav. Številni vrhunski strokovnjaki so osupli in jih moti dejstvo, da je mogoče resna obolenja pozdraviti s skuto in lanenim oljem. 


V knjigi boste prebrali:

1. Zakaj maščobe upravljajo delovanje človekovega telesa.

2. Kako bo laneno olje koristilo vašemu telesu.

3. Razlika med nasičenimi in nenasičenimi maščobami.

4. Kako elektroni in fotoni delujejo v človekovem telesu.

5. Oljno-proteinska dieta.

6. Zakaj je človeško telo lahko nesposobno presnoviti maščobe in kako lahko to spremenite.