O podjetju

PREDSTAVITEV PODJETJA

SIMC d.o.o. je majhno družinsko podjetje iz Kranja. Že od leta 1999 smo prodajalec, zastopnik, uvoznik in serviser posebnih gostinskih in gospodinjskih aparatov za območje Slovenije in republik bivše Jugoslavije.

Podjetje prodaja gostinske in gospodinjske aparate blagovnih znamk:

·         ZUMMO
·         FRUCOSOL
·         CEADO
·         ROBOT COUPE
·         SANTOS
·         WATERWISE
·         OMEGA


V letu 2000 smo prevzeli zastopstvo za podjetje OMEGA Products, Inc. Kalifornija, ZDA, ki izdeluje najkvalitetnejše ožemalnike zelenjave in sadja na svetu.

V mesecu juniju 2004 smo pridobili uradno zastopstvo za območje Srednje in Vzhodne Evrope za podjetje WATERWISE, Florida, ZDA, ki izdeluje parne destilatorje vode.

Leta 2010 smo začeli uvažati gospodinjske ožemalnike na enojnega polža model DN-900 ALPHA. Ožemalnik je produkt tovarne iz Južne Koreje, ki izdeluje tudi ožemalnike OMEGA.

 

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je približati podjete SIMC d.o.o. vsem uporabnikom, tako gostniskih kot tudi gospodinjskih aparatov. Predstaviti pomen in uporabnost le teh na uporabniku čimbolj prijazen način, ter poleg prodaje visoko kakovostnih aparatov tudi svetovati pri izbiri in njihovemu namenu.

Želimo postati eden glavnih zastopnikov za prodajo in servis gostinskih in gospodinjskih aparatov na območju Srednje in Vzhodne Evrope ter držav bivše Jugoslavije.

Strankam želimo prenesti predanost, znanje in izkušnje naših zaposlenih ter približati pomen zdravega življenjskega stila v stresnem vsakdanu.

 

NAŠE VREDNOTE

 · zavzetost, predanost, strokovnost, enostavnost
· pomoč in svetovanje strankam
· celovita podpora
· zdravje
· moto podjetja: Kjer je problem je tudi rešitev!

 

Podjetje registrirano pri OS v Kranju pod št. 1/07807/00; matična številka: 2091232; šifra dejavnosti: 46.190.
OsnOsnovni kapital: 8.763,00  EUR